Uusimmat blogiartikkelit
Pizzatrendit, välineet ja vinkit pizzanpaistoon. Tutustu uusimpiin kirjoituksiimme.
-
Pitsa – pellillinen 80-luvun reseptillä
Pitsa -pellillinen 80-luvun reseptillä Suomalainen pellillä paistettava pitsa on mielestäni aivan omanlainen pizzatyylinsä, kuten maailmalla tunnetut Detroit- tai…
-
Pizzauunin puhdistus
Pizzauuni on pitkäikäinen hankinta ja se kestää hyvin käyttöä, kunhan siitä pitää vain hyvää huolta. Pizzauunin puhdistus on…
-
Vääksyn Pizzafestarit: Ideoita pizzatäytteiksi
Vääksyn pizzafestarit pidettiin Vääksyssä toissa lauantaina jo neljättä kertaa. Pizzafestareiden tavoite on tarjoilla kaikelle kansalle Suomen parasta pizzaa…
-
Pinsa pizzauunilla
Alkuun kuitenkin muutama sana pinsasta, joka on noin parikymmentä vuotta sitten Roomassa, ilmeisesti Di Marco -yrityksen kehittämä, pizzankaltainen…
-
Pizzerian perustaminen – Mitä tulee huomioida?
Huomioi nämä asiat tuoreena pizzayrittäjänä. Pizzerian perustaminen sujuu paremmin, kun suunnittelu on hoidettu huolella. Hyvä suunnittelu auttaa välttämään…
-
Ravintolasuositus Tallinnasta
Tallinnan joulutorin avauduttua päätimme lähteä viikonloppumatkalle etelänaapuriimme nauttimaan jouluisesta tunnelmasta, kuumasta glögistä sekä kauniista jouluvaloista. Vanhassakaupungissa riittääkin kierreltävää…
-
Sähkökäyttöinen pizzauuni kotikeittiöön
Kotikokin pizzauuni lämmitetään tyypillisesti kaasulla tai puilla, mutta kiinnostus sähköuuneja kohtaan on kasvanut jatkuvasti.
-
Erilaiset mozzarellat
Mozzarella on maailman käytetyin pizzajuusto, josta löytyy lukuisia erilaisia versioita kauppojen hyllyiltä. Näille herkullisille tuorejuustoille yhteistä on valmistustapa.…
-
Ohje pizzapohjan pyöritykseen
Unohda kaulin ja kokeile valmistaa pohja käsin Pizzapohja pyöritetään käsin, joten et tarvitse kaulinta ollenkaan. Taikinaan kertyneiden ilmakuplien…
-
Hydraatio pizzanpaistossa
Hydraatio pizzanpaistossa – Miksi siitä kannattaisi olla kiinnostunut ja mitä se edes tarkoittaa? Tämä alan ammattisanastossa vakiintunut ja…