Pizzalapio Tulip perforoitu / rei’itetty
Pizzalapio Tulip on yksi markkinoiden laadukkaimista pizzalapiosta ja siitä syystä se onkin erityisen suosittu valinta ammattikeittiöissä, joissa pizzalapiolta vaaditaan vain parasta. Lapio-osa on valmistettu äärimmäisen liukkaasta alumiinista, joka vastaa vaativankin pizzanpaistajan tarpeita. Perforoinnin eli rei’ityksen ansiosta ylimääräiset jauhot putoavat pois ja paistossa syntyneet höyryt pääsevät kulkemaan lävitse.
Pizzalapion on valmistanut italialainen perheyritys, Cerutti Inox, joka aloitti aloitti toimintansa jo 1960-luvulla. Suunnittelusta ja muotoilusta vastaa Itamar Harar.
Rei’itetty pizzalapio tarjoaa useita etuja verrattuna perinteiseen, ei-rei’itettyyn lapioon:
- Kevyempi ja helpompi käsitellä: Rei’ityksen ansiosta pizzalapio on kevyempi, mikä tekee siitä helpommin hallittavan. Tästä on hyötyä, kun asetat ohuen pizzataikinan uuniin, sillä se vähentää pizzan muodon vahingoittumisen riskiä.
- Jauhojen ja höyryjen läpäisy: Ylimääräiset jauhot putoavat rei’itetystä pizzalapiosta läpi, joten ne eivät pääse palamaan pizzauunissa. Tämän lisäksi paiston aikana syntyneet höyryt pääsevät kulkemaan lapion läpi.
- Vähemmän kiinni tarttumista: Rei’itetyllä pizzalapiolla on vähemmän pintakosketusta pizzapohjaan, joten se vähentää pizzan kiinni tarttumisen riskiä. Tämä tekee pizzan siirtämisen uuniin ja toisaalta uunista lautaselle entistä helpompaa ja varmistaa, että pizza säilyttää houkuttelevan ulkonäkönsä.
- Monipuolisuus: Rei’itetty pizzalapio soveltuu erinomaisesti erilaisille pizzatyypeille, olipa kyseessä sitten napolilainen pizza, rapsakka roomalainen tai vaikka calzone. Se on monipuolinen työkalu, joka sopii niin kotikäyttöön kuin ammattikäyttöön.
Saatavilla useita eri kokoja, joten valitse itsellesi sopivin.
Ominaisuudet:
- Varren pituus 120cm
- Alumiini
- Muotoilu: Itamar Harar
Tutustu myös: