Pizzauuniharja terässkrapalla

52,90  (sis alv 24%)

Pizzauuniharja irroitettavalla puukahvalla sekä terässkraballa

Saatavuus: 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): H525630 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: pizzauuniharja, uuniluuta, arinaharja jne. Tämä Hendin pizzauuniharja terässkrapalla on  pizzauunin puhdistamiseen tarkoitettu erikoisharja, joka on suunniteltu kestämään kuumuutta. Pitkän varren ansiosta harjalla yltää puhdistamaan pizzauunin perimmäisetkin nurkat muun muassa ylimääräisistä jauhoista. Harjaosan lisäksi kääntöpuolelta löytyy myös tukeva teräskaavin, joka soveltuu uunin pohjalle jääneiden kiinni palaneiden ruokajäämien irrottamiseen.

Hendi on vuonna 1934 perustettu keittiövälineitä ammattikäyttöön valmistava kansainvälinen yritys, jolla on toimistot muun muassa Italiassa, Alankomaissa sekä Puolassa. Yritys kehittää ja valmistaa korkeat standardit täyttäviä ruoanlaittovälineitä järkevällä hinta-laatusuhteella. Tämän lisäksi tärkeimmät aspektit tuotekehityksessä ovat välineiden käytännöllisyys, tehokkuus sekä korkeatasoinen hygienia. Voit tutustua yritykseen tarkemmin Hendin omalla YouTube-videolla.

Pizzauuniharja teräskrapalla sopii käytettäväksi lähes kaikkien pizzauunien kanssa esimerkiksi kaasulämmitteisen Pizzauuni Runan kanssa tai vaihtoehtoisesti puulämmitteisen version kanssa. Uuniharjan runko on valmistettu puusta ja harjakset kestävästä messinkilangasta. Harjan varsi on myös tarvittaessa irroitettavissa. Harjan pituus on 93 cm ja sen leveys on 25,5 cm.

Ominaisuudet:

  • Uuniharjan mitat: 25,5 x 93 cm
  • Harjassa on irroitettava puukahva sekä kestävä terässkrapa/teräskaavin
  • Harjaosa on valmistettu messinkilangasta

Nouto lähimmästä Matkahuollon tai Postin noutopisteestä:
7,90 €

Suoraan kotiovelle:
15,90 €

Lisää postituksesta: Toimitusehdot

Arvostelut

Ei kommentteja vielä.

Arvostele tuote “Pizzauuniharja terässkrapalla” ensimmäisenä

Your email address will not be published.


Nopea toimitus

Luotettava & kotimainen

Asiantunteva palvelu

Shopping Cart