Ulkopata Embla

258,70  (sis alv 24%)

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Ulkopata Embla on erittäin turvallinen ja tukeva ulkopata, joka roikkuu kolmen vahvan jalan avulla maanpinnan yläpuolella. Ruoanlaitto ulkopadalla on helppoa, sillä grillin arina voidaan nostaa kolmiportaisesti eri tasoille, minkä lisäksi ulkopata on viihtyisä lämmönlähde Suomen vilpoisiin kesäiltoihin. Kipinäsuoja estää hyvin kipinöiden lentämistä ympäröivään luontoon.

Valmistettu paksusta, jopa 3,2 mm paksusta, valuraudasta, Ulkopata Embla on pitkäikäinen ja soveltuu erinomaisesti ruoanlaittoon ulkona. Kipinäsuoja on suunniteltu estämään kipinöiden lentämistä ympäröivään luontoon, mikä lisää turvallisuutta. Voit siis keskittyä ruoanlaittoon ja nauttimiseen.

Grillitason säätö kolmeen eri korkeuteen antaa mahdollisuuden valmistaa erilaisia ruokia tehokkaasti ja helposti. Huomioithan, että suosittelemme säilyttämään ulkopataa hupun alla sen pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

Nopea toimitus, Suomen kattavin valikoima ja kotimainen asiantuntija tekevät Ulkopata Emblastä täydellisen valinnan ulkona kokkaamiseen. Tutustu myös muihin tuotteisiimme, kuten kaasugrilli Disa ja Ulkotakka Siv, jotka täydentävät ulkoilmaelämyksiäsi.

Ominaisuudet:

  • Valmistettu paksusta, jopa 3,2 mm paksusta, valuraudasta
  • Pitkäikäinen ja soveltuu ruoanlaittoon
  • Kipinäsuoja
  • Grillitaso säädettävissä kolmelle eri korkeudelle

Huom. Suosittelemme, että ulkopataa säilytetään hupun alla.

Toimituskulut alkaen 4,90€! Lisää tuote ostoskoriin ja valitse itsellesi sopivin toimitustapa.

Lisää postituksesta: Toimitusehdot

Arvostelut

Ei kommentteja vielä.

Arvostele tuote “Ulkopata Embla” ensimmäisenä

Your email address will not be published.


Nopea toimitus

Suomen kattavin valikoima

Kotimainen asiantuntija

Shopping Cart