Ulkotakka Siv

253,50  (sis alv 24%)

Siv on tyylikäs ulkotuli ulkotakka , joka soveltuu sekä grillaamiseen että tunnelmalliseksi lämmönlähteeksi viileinä päivinä tai pitkinä kesäiltoina. Ulkotakassa mukana olevan arinan avulla kokkaat herkullisia grilliruokia.

Ulkotakka Siv on tyylikäs ulkotuli, joka soveltuu sekä grillaamiseen että tunnelmalliseksi lämmönlähteeksi viileinä päivinä tai pitkinä kesäiltoina. Ulkotakassa mukana olevan arinan avulla kokkaat herkullisia grilliruokia.

Mukana tuleva arina avaa mahdollisuuden monipuoliseen ruoanlaittoon ulkona. Voit valmistaa herkullisia grilliruokia ja nauttia niistä samalla kun nautit ulkoilmasta. Alapuolella oleva tila polttopuille tekee ulkotakasta kätevän ja helppokäyttöisen. Huolehdithan kuitenkin siitä, että asetat ulkotakan palamattomalle alustalle, jotta voit nauttia siitä turvallisesti.

Ulkotakka Siv yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden, tarjoten monipuolisen ratkaisun ulkoilmaelämään. Se on enemmän kuin pelkkä grillausväline – se on tunnelmanluoja ja lämmönlähde, joka tekee ulkoilmahetkistä entistäkin nautinnollisempia. Suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita, tämä ulkotakka on investointi ulkotilojen viihtyvyyteen ja kokemuksellisuuteen.

Alapuolella on tilaa polttopuille. Ulkotakka tulee asettaa palamattomalle alustalle.

Mitat: 70 x 35 x 116 cm.

Toimituskulut alkaen 4,90€! Lisää tuote ostoskoriin ja valitse itsellesi sopivin toimitustapa.

Lisää postituksesta: Toimitusehdot

Arvostelut

Ei kommentteja vielä.

Arvostele tuote “Ulkotakka Siv” ensimmäisenä

Your email address will not be published.


Nopea toimitus

Suomen kattavin valikoima

Kotimainen asiantuntija

Shopping Cart