Joulun herkullisimmat
lahjaideat

Pizzanpaisto on trendikäs harrastus ja siitä syystä yhä useampi toivoo löytävänsä pizzan valmistusvälineitä myös pukin kontista. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa joulua kuin ilahduttaa läheisiä uniikeilla lahjoilla, jotka hivelevät heidän makunystyröitään. Tässä artikkelissa esittelemme kattavan valikoiman lahjaideoita, jotka saavat pizzan ystävän joulumielen heräämään.

Meiltä löydät lahjaideat niin vasta harrastustaan aloittavalle kuin kokeneelle pizzanpaistamisen ammattilaiselle. Etsit sitten lahjaa rakkaalle, ystävälle tai kaukaiselle sukulaiselle, tässä muutama idea heille joululahjoiksi. Lahjaideat on lajiteltu sen mukaan, että kenelle ne soveltuvat parhaiten – pizzanpaistajan kokemuksen, nykyisen välineistön ja osaamistason mukaan.

Pizzatarvikkeen joulu

Pizzanpaisto on suosittu harrastus ja meiltä löytät välineet pizzan paistoon osaamistasosta riippumatta

Aloittelijalle voit valita jotain käytännöllistä, kuten pizzasakset, jotka tekevät pizzan leikkaamisesta vaivatonta ja hauskaa. Vaikka patakintaat löytyvätkin useimmista kodeista, tavalliset patakintaat harvemmin kestävät pizzauunin korkeita lämpötiloja. Nahkaiset patakintaat suojaavat pizzakokin käsiä lämmöltä, näyttävät tyylikkäiltä ja kestävät aikaa.  Ja tietysti, mikä olisi trendikkäämpi lahja kuin laadukas pizzateräs, joka onkin noussut pizzakivien rinnalla suosituiksi kotonaan pizzaa paistavien keskuudessa korkean lämmönjohtavuutensa ansiosta.

Aloittelijalle:

Harrastajalle, joka tuntee pizzanpaistamisen perusteet ja haluaa kokeilla jotain uutta, sopiva lahja voisi olla olla esimerkiksi Detroit-style pannupizzavuoka, joka tuo uusia ulottuvuuksia pizzapaistoon. Tai ehkä vaihtoehtoisesti Ooni Koda 16 -pizzauuni, jolla paistuvat jopa 16-tuumaiset pizzat kotona saaden täydellisen rapean pohjan. Jos uuni jo kuitenkin löytyy, tyylikäs ja hygieeninen tapa säilyttää pizzassa käytettäviä raaka-aineita on Ooni Stack -kannelliset lasipurkit. 

 

Harrastajalle:

Mutta mitä lahjaksi intohimoiselle pizzanpaistajalle tai ammattilaiselle? Heille voisi harkita lahjaksi jotain vieläkin erikoisempaa. Ehkäpä pizzakastikekauha, joka on muotoiltu ammattimaisen pizzanpaistajan tarpeisiin, tai rei’itetty pizzalapio Tulip, joka on yksi markkinoiden laadukkaimmista pizzalapioista.

Intohimoiselle pizzanpaistajalle / ammattilaiselle:

Toivottavasti nämä ideat auttavat sinua löytämään täydellisen lahjan pizzanystävälle – ja ennen kaikkea, toivotamme herkullista ja iloista joulun odotusta! // Pizzatarvike.fi -väki

Shopping Cart