Emmi lyhyt pizzalapio

54,90  (sis alv 24%)

Suomessa valmistettu lyhyt pizzalapio.

Tuotetunnus (SKU): 36PIZLAP28 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Emmi lyhyt pizzalapio 

Emmi lyhyt Pizzalapio on laadukas kotimainen pizzalapio, jonka avulla laitat pizzan vaivattomasti uuniin. Pizzalapion reuna on käsin hiottu ja sen lyhyt varsi helpottaa käsittelyä esimerkiksi sisällä keittiössä. Pizzalapion varsi on valmistettu männystä ja lapion teräosa on erikoisteflonia. Emmi pizzalapio on kestävä, helppo puhdistaa ja ennen kaikkea miellyttävä käyttää. Varren päässä on lenkki, jonka ansiosta pizzalapio voidaan ripustaa seinälle roikkumaan. Emmi lyhyt pizzalapio soveltuu niin ammattilaiselle kuin vaativallekin harrastajalle.

Pizzalapio Emmit ovat hollolaisen pizzalapioden ja uuniharjojen valmistukseen keskittyneen pienyrityksen Resta Turku Oy tuotesarja. ”Oltiin 90-luvun lopussa ja piti keksiä mitä tehtäisiin ’isona’. Perustin oman yrityksen.”, kertoo Pekka Kaukiainen. Yrityksen tuotevalikoima syntyi asiakkaiden tarpeista ja sitä lähdettiin kehittämään asiakaspalautteen pohjalta. Tällöin kehittyi myös ajatus, että pizzalapioita voidaan valmistaa 100 % kierrätettävistä materiaaleista.

Pizzalapion pinta sopii hyvin sellaisenaan pizzan käsittelyyn, mutta pienellä jauhomäärällä pizzan käsittely on vieläkin helpompaa.

Kotimainen 100 % kierrätettävä ja ekologinen tuote.

Ominaisuudet:

  • Lapio-osan leveys 28 cm
  • Kokonaispituus 81 cm
  • Lapio-osa erikoisteflonia ja varsi mäntyä

Saatavilla myös:

Hyödyllisiä linkkejä:

Toimituskulut alkaen 4,90€! Lisää tuote ostoskoriin ja valitse itsellesi sopivin toimitustapa.

Lisää postituksesta: Toimitusehdot

Arvostelut

Ei kommentteja vielä.

Arvostele tuote “Emmi lyhyt pizzalapio” ensimmäisenä

Your email address will not be published.


Nopea toimitus

Suomen kattavin valikoima

Kotimainen asiantuntija

Shopping Cart