Pizzalapio Tulip perforoitu / rei’itetty

135,00 205,00  (sis alv 24%)

Huippulaadukas perforoitu pizzalapio ammattilaiselle tai vaativalle harrastajalle.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Pizzalapio Tulip perforoitu / rei’itetty

Pizzalapio Tulip on yksi markkinoiden laadukkaimista pizzalapiosta. Tämä premium-luokan pizzalapio tekee pizzanpaistosta juhlaa. Pizzalapio on valmistettu äärimmäisen liukkaasta alumiinista, joka vastaa vaativankin pizzanpaistajan tarpeita. Perforoinnin ansiosta ylimääräiset jauhot putoavat pois ja paistossa syntyneet höyryt pääsevät kulkemaan lävitse.

Pizzalapion on valmistanut italialainen perheyritys, Cerutti Inox, joka aloitti aloitti toimintansa jo 1960-luvulla. Suunniteltu huolellisesti ja sen muotoilusta vastaa ammattilainen Itamar Harar. . Tämä pizzalapio on Se on todella hyödyllinen väline pizzan paistamiseen kotona tai ammattimaisessa ympäristössä. Valitsemalla Tulip pizzalapion varmistat, että pizzan valmistus on entistäkin nautinnollisempaa ja vaivattomampaa.

Rei’itetty pizzalapio, kuten Pizzalapio Tulip perforoitu, tarjoaa useita etuja verrattuna perinteiseen, ei-rei’itettyyn lapioon.

  • Kevyempi ja helpompi käsitellä: Rei’ityksen ansiosta pizzalapio on kevyempi, mikä tekee siitä helpommin hallittavan. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun asetat ohuen pizzataikinan uuniin, sillä se vähentää pizzan muodon vahingoittumisen riskiä.
  • Pizzan liukuminen ja ilmanvaihto: Rei’itetty pizzalapio mahdollistaa ylimääräisten jauhojen putoamisen pois pizzan pinnalta, mikä auttaa pitämään sen kuivan ja rapeana. Lisäksi pizzan alla oleva ilma pääsee kiertämään, mikä edistää tasaisempaa paistoa ja antaa pohjalle herkullisen rapean rakenteen.
  • Vähemmän kiinni tarttumista: Rei’itetyllä pizzalapiolla on vähemmän pintakosketusta pizzapohjaan, joten se vähentää pizzan kiinni tarttumisen riskiä. Tämä tekee pizzan siirtämisestä uunista lautaselle tai tarjoilualustalle entistä helpompaa ja varmistaa, että pizza säilyttää houkuttelevan ulkonäkönsä.
  • Monipuolisuus: Rei’itetty pizzalapio soveltuu erinomaisesti erilaisille pizzatyypeille, olipa kyseessä sitten perinteinen pizza, ohut ja rapea pizza, calzone tai muut herkut. Se on monipuolinen työkalu, joka sopii niin kotikäyttöön kuin ammattikäyttöön.

Saatavilla useita eri kokoja, joten valitse itsellesi sopivin.

Ominaisuudet:

  • Varren pituus 120cm
  • Alumiini
  • Muotoilu: Itamar Harar

Tutustu myös: 

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Tuotteen koko

33×33 cm (135,00 €), 36×36 cm (145,00 €), 41×41 cm (175,00 €), 45×45 cm (190,00 €), 50×50 cm (205,00 €)

Toimituskulut alkaen 4,90€! Lisää tuote ostoskoriin ja valitse itsellesi sopivin toimitustapa.

Lisää postituksesta: Toimitusehdot

Arvostelut

Ei kommentteja vielä.

Arvostele tuote “Pizzalapio Tulip perforoitu / rei’itetty” ensimmäisenä

Your email address will not be published.


Nopea toimitus

Suomen kattavin valikoima

Kotimainen asiantuntija

Shopping Cart