Rei’itetty lyhytvartinen Hendi pizzalapio
Anodisoidusta alumiinista valmistettu rei’itetty lyhytvartinen pizzalapio, joka on tehty kestämään käyttöä. Lyhytvartisena soveltuu myös ahtaampiin ammattikeittiöihin sekä harrastajille, kun pizzaa paistetaan pienessä tilassa tai säilytystilaa on vähän.
Kätevä lyhytvartinen pizzalapio
Lyhytvartisena tämä pizzalapio soveltuu myös ahtaampiin ammattikeittiöihin sekä harrastajille, kun pizzaa paistetaan pienessä tilassa tai säilytystilaa on vähän. Hendi pizzalapio voidaan myös ripustaa roikkumaan seinälle odottamaan seuraavaa käyttökertaa.
Rei’itetty eli perforoitu muotoilu
Lyhytvartinen pizzalapio on perforoitu eli rei’itetty, jotta ylimääräiset jauhot eivät pääse kulkeutumaan uuniin ja lämpimän pizzan höyryt pääsevät virtaamaan sulavasti pizzalapion läpi. Muotoilun ansiosta ylimääräiset jauhot eivät pala uunissa ja pizzan pohjasta paistuu herkullisen rapsakka. Perforointi vähentää myös lapion ja pizzapohjan välistä kitkaa, joten pizza liukuu helpommin uuniin paistumaan – vähemmillä jauhoilla lapion päällä.
Kahva silikonia – sormet pysyvät viileänä
Silikonista valmistettu kahva pysyy viileänä käytössä, joten pizzauunin lämpö ei pääse vartta pitkin polttamaan sormia.
Hendi pizzalapio – ominaisuudet:
- Saatavilla kaksi eri kokovaihtoehtoa: mittaa oman pizzauunisi suuaukon mitat ja valitse paras koko
- Materiaali: Anodisoitu alumiini, kahva silikonista
- Valmistaja: Hendi
HUOM: Tästä pizzalapiosta on saatavilla myös vielä liukkaampi kova-anodisoitu malli