Pizzalapio perforoitu / rei’itetty

(1 tuotearvio)

84,90 107,90  (sis alv 24%)

Perforoitu pizzalapio anodisoidusta alumiinista.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Hendin valmistama kevyt perforoitu pizzalapio laatutietoiselle pizzanpaistajalle. Anodisoinnin ansiosta alumiinin pinnalle muodostuu oksidipinnoite, joka tekee alumiiniin pinnasta kovan ja kulutusta kestävän. Tämän johdosta pizzalapio on myös helppo pitää puhtaana. Pizzalapio on perforoitu, eli rei’itetty, jonka ansiosta ylimääräiset jauhot putoavat pois ja paistossa syntyneet höyryt pääsevät kulkemaan lävitse. Reijitetty malli.

Yksi tämän pizzalapion huippuominaisuuksista on sen helppohoitoisuus. Anodisointi tekee alumiinin pinnasta erittäin sileän ja helposti puhdistettavan. Pizzalapion pitäminen puhtaana on vaivatonta, ja voit keskittyä täysin pizzan paistamiseen.

Lisäksi pizzalapio on varustettu perforoidulla eli rei’itetyllä rakenteella. Tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen paistettaessa pizzaa, koska se mahdollistaa ylimääräisten jauhojen putoamisen pois ja paistossa syntyvien höyryjen esteettömän kulkemisen läpi. Tämä takaa sen, että pizza saa kauniin rapean pohjan ja herkullisen maun joka kerta.

Pizzalapion mitat ovat myös riittävän suuret (1320×305 mm), jotta voit käsitellä suurempiakin pizzoja helposti ja vaivatta. Tämä tekee siitä monipuolisen työkalun pizzanpaistoon.

Kaiken kaikkiaan Hendin valmistama kevyt perforoitu pizzalapio on erinomainen valinta laatutietoiselle pizzanpaistajalle, joka haluaa varmistaa, että jokainen pizza on täydellinen. Sen anodisoitu alumiinipinta, perforoitu rakenne ja helppohoitoisuus tekevät siitä arvokkaan lisäyksen jokaiseen keittiöön.

Ominaisuudet

 • Mitat: 1320×305 mm.
 • Anodisoitu alumiini
 • Perforoitu
Tuotteen koko

1320 x 305 mm (84,90 €), 1320 x 405 mm (107,90 €)

Toimituskulut alkaen 4,90€! Lisää tuote ostoskoriin ja valitse itsellesi sopivin toimitustapa.

Lisää postituksesta: Toimitusehdot

1 arvostelu Pizzalapio perforoitu / rei’itetty

5 Tähti

100 %
1 review(s)

4 Tähti

0 %
0 review(s)

3 Tähti

0 %
0 review(s)

2 Tähti

0 %
0 review(s)

1 Tähti

0 %
0 review(s)

01 arvostelua

 • Avatar

  Tony

  Mainio työkalu tavalliselle leipurille!
  Sopivan kokoinen, materiaali toimii
  sekä kevyt käsitellä.

  30.4.2022

Jätä meille arvostelu tästä

Your email address will not be published.


Nopea toimitus

Suomen kattavin valikoima

Kotimainen asiantuntija

Shopping Cart