Pizzalapio puuvartinen

49,90 59,90  (sis alv 24%)

Tyylikäs ja kevyt puuvartinen pizzalapio.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Hyvä pizzalapio on pizzanpaistajan tärkein väline. Hendin puuvartinen lapio on tyylikäs valinta hinta-laatutietoiselle pizzanpaistajalle. Lapio on myös yllättävän kevyt ja helppo käsitellä, joten asetat sillä pizzan vaivattomasti uuniin.

Lapion mitat, 305x355x965 mm, tekevät siitä sopivan erilaisten pizzakokojen käsittelyyn, ja sen keveys tekee siitä vaivattoman käsitellä. Alumiini ja puu yhdistyvät tässä lapioissa tuoden mukanaan keveyttä ja kestävyyttä. Puuvartinen osa antaa lapioon tyylikkään ja luonnonläheisen ulkonäön, samalla kun alumiininen pizzapää varmistaa, että pizzan siirtely uuniin on sujuvaa ja tarkkaa.

Hendin puuvartinen pizzalapio ei ole pelkästään käytännöllinen, vaan se on myös visuaalisesti houkutteleva lisä keittiöön. Asiantunteva pizzanpaistaja tietää, että oikeat työkalut tekevät suuren eron, ja tämä lapio on ehdottomasti yksi niistä. Oli sitten kyseessä perheen pizza-ilta tai ammattimainen keittiö, Hendin puuvartinen pizzalapio on luotettava valinta, joka tekee pizzanpaistosta nautinnollisen kokemuksen.

Ominaisuudet

  • Mitat: 305x355x965 mm
  • Valmistusmateriaali: Alumiini ja puu
Tuotteen koko

305 x 355 x 965 mm (49,90 €), 405 x 457 x 860 mm (59,90 €)

Toimituskulut alkaen 4,90€! Lisää tuote ostoskoriin ja valitse itsellesi sopivin toimitustapa.

Lisää postituksesta: Toimitusehdot

Arvostelut

Ei kommentteja vielä.

Arvostele tuote “Pizzalapio puuvartinen” ensimmäisenä

Your email address will not be published.


Nopea toimitus

Suomen kattavin valikoima

Kotimainen asiantuntija

Shopping Cart