Home chef mark

Yhteistyössä: Home Chef Mark

Tältä sivulta löydät 5% alennuskupongin kaikkiin tuotteisiin!
Mark aloitti julkaisemaan vuonna 2018 kuvia pizzoista Instagramissa, mikä herätti ystävien ja seuraajien kiinnostuksen. Moni kyselikin mistä pizzoja voisi ostaa. Syntyi idea perustaa Pop up -pizzaria Aurinkolahteen. Markin pizzanpaistoa seuraa Instagramissa jo yli 22,8 tuhatta seuraajaa, TikTokissa 12.5 tuhatta seuraajaa. Pop up -pizzerioita järjestetään useita kertoja kesän aikana ja pizzat myydään aina loppuun päivän aikana.

Jokaista pizzaa paistetaan yli 480 asteisessa kiviuunissamme 60-90 sekunnin ajan, jotta saadaan aikaan täydellinen koostumus ja mahtava maku. Näin pizzasta tulee ilmava, vähän rapea, kevyt ja suussasulava, kuten Napolin kaduilla.”

Home chef mark

Seuraavat tuotteet löydät Markin keittiöstä

”Kestävä ja kevyt lapio, johon pizza ei koskaan tartu kiinni. Ei taivu tai menetä muotoaan edes 550 °C uunissa.”

Rei’itetty pizzalapio Tulip on yksi markkinoiden laadukkaimmista pizzalapioista. Sen on valmistanut italialainen perheyritys Cerutti inox, joka on kasvanut vuosien varrella yhdeksi tunnetuimmista toimijoista alalla. Alumiininen lapio on äärimmäinen liukas ja perforoinnin ansiosta ylimääräiset jauhot pääsevät putoamaan pois.

”Pyöreä pannupizzavuoka on helppo puhdistaa, ja mitä ikinä paistatkin siinä, se ei tartu kiinni.

Pyöreä pannupizzavuoka on kätevä väline pizzanpaistossa, sillä kuumassa teräspannussa pizza paistuu rapeammaksi kuin uunin pellillä. Sähköuunin lisäksi vuoan voi laittaa myös pizzauuniin, sillä sen lämmönkesto on jopa 420 °C. Saatavilla useita eri kokoja, joten varmasti löydät itsellesi parhaimman koon.

”Täydellinen yrteille ja raaka-aineille. Auttaa pitämään täytteet järjestyksessä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun täytelokerikon avulla pizzatäytteet pysyvät kätevästi järjestyksessä. Jokainen astia on irrotettavissa pesua varten ja läpinäkyvän kannen läpi näkee lokeroiden sisällön. Kätevä apuväline sekä kotikeittiöön että esimerkiksi pop up -pizzeriaan.

”Yksi minun suosikeistani! Käytän pizzanpaiston ohella myös muihin tarkoituksiin.

Detroit style -pannupizzavuoka on valmistettu sinistetystä teräksestä (eng. blue steel) ja sen suunnittelussa on huomioitu lämmön tasainen jakaantuminen koko vuoan alueelle. Detroit style -pizza on suorakaiteen muotoinen ja noin 2,5-3cm paksuinen pannupizza, jonka kehitti alun perin 1964 Buddy’s Rendezvous-nimisen baarin omistaja Gus Guerra.
- Käyttämällä koodia ”HCM” saat 5 % alennuksen kaikista tuotteista -

Tilaa ilmoitukset seuraavista pop-up päivistä ja Pizzatarvike.fi uutiskirje:


    Shopping Cart