Rei’itetty lyhytvartinen pizzalapio – Kova-anodisoitu
Hendin lyhytvartisen pizzalapion kova-anodisoitu (engl. hard anodized) malli, mikä tekee pizzalapion pinnasta erittäin kovan, kestävän ja liukkaan. Todella helposti käsiteltävä sekä kevyt pizzalapio, joka on valmistettu kova-anodisoidusta alumiinista.
Lyhytvartinen pizzalapio
Lyhyt varsi tekee pizzalapiosta helposti käsiteltävän ahtaassakin tilassa ja samasta syystä myös se vie myös säilytyksessä vähemmän tilaa. Suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ammattikeittiössä, mutta loistava valinta myös pizzalapioksi kotiin – varsinkin jos yhtään enemmän tulee pizzaa paistettua. Pizzalapio on myös helppo ripustaa roikkumaan seinälle.
Rei’itetty eli perforoitu
Lyhytvartinen pizzalapio on rei’itetty, jotta ylimääräiset jauhot eivät kulkeudu uuniin ja lämpimän pizzan höyryt pääsevät virtaamaan lävitse. Tämän ansiosta ylimääräiset jauhot eivät pala uunissa ja pizzan pohjasta tulee herkullisen rapea. Perforointi parantaa myös lapion liukuvuutta, joten pizza liukuu helpommin uuniin paistumaan – vähemmillä jauhoilla lapion päällä.
Kahva silikonia – sormet pysyvät viileänä
Silikonista valmistettu kahva pysyy viileänä käytössä, joten pizzauunin lämpö ei pääse vartta pitkin polttamaan sormia.
Ominaisuudet:
- Tilattavissa kaksi eri kokoa: mittaa oman pizzauunisi suuaukon mitat ja valitse sopivin koko
- Materiaali: Kova-anodisoitu alumiini (hard-anodized) ja kahva silikonia
- Valmistaja: Hendi