Juhannuspizza – Yhdistelmä raparperia, hunajaa ja serranoa
Juhannus on Suomen kesän kulminaatiopiste – yöttömän yön juhla, joka kutsuu syömään yhdessä, nauttimaan tuoreista raaka-aineista ja kokeilemaan jotain uutta. Miksi ei siis myös pizzassa?
Juhannus on Suomen kesän kulminaatiopiste – yöttömän yön juhla, joka kutsuu syömään yhdessä, nauttimaan tuoreista raaka-aineista ja kokeilemaan jotain uutta. Miksi ei siis myös pizzassa?
Pizzauunin hankinta on monelle pizzanpaistajalle isoin yksittäinen investointi – olitpa sitten ravintoloitsija, pop up -paistaja tai satunnaisesti pizzauunia käyttävä kotikokki. Usein hinta herättää kysymyksen: mitä eroa on 200 € pizzauunilla ja 8 000 € huippumallilla?
Ravintola-alalla kannattavuuden parantaminen on jatkuva haaste, erityisesti nykyisessä kilpailutilanteessa ja muuttuvassa kuluttajakäyttäytymisessä. Yksi tehokas keino lisätä ravintolan kannattavuutta on…
Kevät ja kesä ovat pizzantekijän parasta aikaa ja samalla täydellinen hetki hankkia pizzauuni tarjoushintaan! Mutta ennen kuin nappaat ensimmäisen alennuksessa olevan mallin ostoskoriin, kannattaa…
Pizzatarvike.fi laajentaa valikoimaansa tuomalla Suomen markkinoille entistä laajemman valikoiman pizzaamaailman huippunimeltä Gi.Metallilta. Tämä italialainen valmistaja on yli 35 vuoden ajan…
Pizzauuni on yksi tärkeimmistä investoinneista pizzaravintolassa. Se ei ole pelkkä keittiölaite, vaan sydän, jonka ympärille koko toiminta rakentuu. Mutta kun on aika hankkia uusi pizzauuni – kysymys kuuluu: uusi vai käytetty?
Pizzakiven hankkiminen kannattaa, mutta oikean kiven valitseminen ei ole välttämättä ihan helppoa. Erilaisia pizzakiviä myydään verkkokaupoissa, kivijalkakaupoissa sekä marketeissa – ja ei ihme, sillä pizzakivi on yksi suosituimmista välineistä nostaa kotona paistettujen pizzojen tasoa.
Lahmacun on turkkilainen jauhelihapizza, joka valmistetaan tulisesti maustetusta lampaanjauhelihasta ja se ei “tavallisesta pizzasta” poiketen sisällä ollenkaan tomaattikastiketta tai juustoa. Se tarjoillaan monesti erilaisilla vihanneksilla ja yrteillä täytettyä ja syödään rullattuna.
Suomalainen pellillä paistettava pitsa on mielestäni aivan omanlainen pizzatyylinsä, kuten maailmalla tunnetut Detroit- tai Chicago -tyyliset pizzat. Ensimmäinen pitseria avattiin Suomeen vappuna 1961 ja ensimmäiset valmispitsat vakiinnuttivat paikkansa kauppojen hyllyillä 80-luvulla.