Pizzauunin hinta - Alfa Forni pizzauuni

Pizzauunin hinta – mistä kannattaa maksaa?

Pizzauunin hankinta on monelle pizzanpaistajalle isoin yksittäinen investointi – olitpa sitten ravintoloitsija, pop up -paistaja tai satunnaisesti pizzauunia käyttävä kotikokki. Usein hinta herättää kysymyksen: mitä eroa on 200 € pizzauunilla ja 8 000 € huippumallilla?

Ravintolan kannattavuus - pizza lisämyynnin veturina.

Ravintolan kannattavuus – pizzat lisämyynnin veturina

Ravintola-alalla kannattavuuden parantaminen on jatkuva haaste, erityisesti nykyisessä kilpailutilanteessa ja muuttuvassa kuluttajakäyttäytymisessä. Yksi tehokas keino lisätä ravintolan kannattavuutta on…

Pizzatarvike.fi on virallinen Gi.Metal maahantuoja Suomessa. Showroom.

Gi.Metal – Aloitamme maahantuonnin

Pizzatarvike.fi laajentaa valikoimaansa tuomalla Suomen markkinoille entistä laajemman valikoiman pizzaamaailman huippunimeltä Gi.Metallilta. Tämä italialainen valmistaja on yli 35 vuoden ajan…

Alfa Forni Quick pizzauuni ammattikäyttöön.

Uusi vai käytetty pizzauuni ravintolaan?

Pizzauuni on yksi tärkeimmistä investoinneista pizzaravintolassa. Se ei ole pelkkä keittiölaite, vaan sydän, jonka ympärille koko toiminta rakentuu. Mutta kun on aika hankkia uusi pizzauuni – kysymys kuuluu: uusi vai käytetty?

Pizzakivi - mitä huomioida valinnassa? Kädessä kordieriitti pizzakivi sekä Biscotto Saputo.

Pizzakivi – Mitä ottaa huomioon valinnassa?

Pizzakiven hankkiminen kannattaa, mutta oikean kiven valitseminen ei ole välttämättä ihan helppoa. Erilaisia pizzakiviä myydään verkkokaupoissa, kivijalkakaupoissa sekä marketeissa – ja ei ihme, sillä pizzakivi on yksi suosituimmista välineistä nostaa kotona paistettujen pizzojen tasoa.

Lahmacun Turkkilainen pizza

Lahmacun eli turkkilainen pizza

Lahmacun on turkkilainen jauhelihapizza, joka valmistetaan tulisesti maustetusta lampaanjauhelihasta ja se ei “tavallisesta pizzasta” poiketen sisällä ollenkaan tomaattikastiketta tai juustoa. Se tarjoillaan monesti erilaisilla vihanneksilla ja yrteillä täytettyä ja syödään rullattuna.

80-luvun yläasteen kotitalouden kirja, jossa nostalginen ohje pitsan valmistukseen pellillä.

Pitsa – pellillinen 80-luvun reseptillä

Suomalainen pellillä paistettava pitsa on mielestäni aivan omanlainen pizzatyylinsä, kuten maailmalla tunnetut Detroit- tai Chicago -tyyliset pizzat. Ensimmäinen pitseria avattiin Suomeen vappuna 1961 ja ensimmäiset valmispitsat vakiinnuttivat paikkansa kauppojen hyllyillä 80-luvulla.

Shopping Cart