Dennis ja Fazer pizzapullat vierekkäin jäisinä rasioissa.

Pizzataikina vertailu

Testissä Fazerin ja Denniksen pizzataikina – Ravintolatason pizzaa?
Pizzanpaistajien Facebook-ryhmässä on ollut jonkin verran keskustelua erilaisista ruokakaupoista löytyvistä valmiista pizzapohjista, jotka helpottavat arkipizzan valmistusta. Olen aikaisemminkin kokeillut Fazerin taikinaa muutaman kerran, mutta Denniksen taikina oli minulle täysin uusi kokeilu. Yltävätkö kaupan valmiit pizzataikinat itse tehdyn pohjan tasolle?

Herkullinen salamipizza.

Mitä eroa on salamilla ja pepperonilla?

Suolaiset makkarat, kuten salami ja pepperoni, antavat pizzalle lisäpotkua. Niiden suolainen ja täyteläisen rasvainen maku on monien pizzansyöjien suosiossa, joten ne kuuluvat monien pizzerioiden täytevalikoimaan. Harva kuitenkin tietää tarkalleen, että mitä eroa on näillä kahdella suositulla pizzatäytteellä?

Roomalainen levypizza

Roomalainen levypizza

Rooman pizzakulttuuri on napolilaista vastinettaan modernimpi ja vaihtelevampi. Pizzaa paistetaan Roomassa useilla eri tyyleillä, joista Pizza Romana muotoillaan erittäin ohueksi ja pyöreäksi. Tässä artikkelissa keskitymme nimenomaan roomalaiseen levypizzaan eli Pizza al Taglioon

pizzalapio ja pizzauuni

Pizzalapio

Saatavilla olevien lapioiden mitat, materiaalit, muodot sekä kahvan kiinnitystavat eroavat toisistaan. Alkuun pääsee hyvin jo yhdellä oikein valitulla lapiolla, mutta ammattilaisilla on usein 2-3 erilaista pizzalapiota paiston eri vaiheissa käytettäväksi. Ostajalle tärkeintä onkin, että pizzalapio vastaa mahdollisimman hyvin sen käyttötarkoitusta.

Shopping Cart